Колегите на Андреа Банда й лепнаха срамен прякор. Дните й във „Вечерното шоу на БНТ“ са преброени

андреа банда банда

Новата водеща на „Вечерното шоу на БНТ“ – Андреа Банда Банда, предизвика вълна от възмущение още с първата си поява в ефир на 8 февруари, но тези, които не я харесват, могат да бъдат спокойни. Те няма да я гледат още дълго по обществената телевизия. През юни закачливата брюнетка с инфантилно поведение си тръгва и предаването ще търси поредното си лице с надежда този път химията му със зрителите да се получи.

Андреа Банда Банда е сключила договор само за 20 предавания в БНТ. Тя вече е заснела няколко от тях, които задължително трябва да видят бял свят, защото така или иначе са платени и готови за излъчване. Новата водеща ще снима оставащите епизоди на порции от по няколко на ден, но след 20-то издание се очаква да си вземе довиждане с екипа. Тъй като вечерното шоу се излъчва веднъж седмично, т.е. 4 пъти месечно, заснетата продукция трябва да изтече в ефир през юни. След това се очаква шоуто да излезе в лятна ваканция, а от есента да бъде поето от друг домакин, предава Лупа.

Говори се, че инфантилната брюнетка, която на своите 33 години се държи пред камерите като бясна тийнейджърка и се опитва да убеди всички, че това е забавно, таи надежди да остане доста по-дълго в национален ефир. Тя има открити мераци да е звезда и търси популярност чрез телевизията, но на „Сан Стефано“ 29 коментират, че е най-добре от сега да се подготви психически, че 20-ият й ефир ще бъде последен. Междувременно колегите й вече са й измислили нов прякор. Заради постоянните й емоционални изблици от екипа започнали под сурдинка да я наричат Плачещата Панда Панда.

След като първите две предавания с нейно участие бяха буквално разбити от критичните зрители, Андреа се опита да обърне нещата на шега и обвини недоволните от работата й, че не разбират нейния хумор и стил, защото са по-възрастни от нея. Тя била от новото поколение и това карало по-старите да я отхвърлят. После обаче с половин уста призна, че не е била съвсем безупречна в работата си. Причина за това била нейната неувереност.

Първият снимачен ден за Банда Банда бил кошмар. „Новите епизоди идват с малко повече опит и увереност“, твърди тя. И все пак продължава да е убедена, че въпреки всичко е интересна и забавна като лице на вечерното предаване.

„Правя забавни видеа в интернет от малка, била съм ко-водещ в телевизия 5 години (в „На кафе“ – б.а.), говоря за сериозни теми по забавен начин и съм от новото поколение в телевизията. Мисля, че съм логичен избор“.

С тези думи Банда Банда оправда своето назначаване във вечерното шоу на мястото на Георги Любенов, за чието напускане зрителите дълбоко съжаляват.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ