Евродепутат попиля Денков: Ники пътува, но е безполезен премиер! Толкова, колкото беше и Петков

акад. николай денков

Премиерът Денков направи някои забележителни пътувания, които ще останат като връх в неговата министър-председателска кариера.

Това написа евродепутатът от ГЕРБ/ ЕНП Асим Адемов в коментар на зачестилите наспоследък външнополитически гафове на премиера.

Ето какво още пише Адемов, като изброява:

В ЕП в Страсбург – изнесе слаба реч пред празна зала!

В Нидерландия – срещна се с премиера в оставка Рюте. Благодари за подкрепата му за Шенген…при положение, че самият Рюте, когато не беше в оставка, ни блокираше с години за Шенген!

Във Франция – срещна се с френския президент Макрон. Защо ли? Единствената полза от тази среща е, че ще има снимка за спомен с Макрон!

В Украйна среща със Зеленски. Подари му реплика на меч на хан Кубрат, а Зеленски му отговаря, че не е видял меч. А и най-вероятно Зеленски е очаквал не реплика на меч, с който да се дуелира с Путин, а боеприпаси, с които да воюва срещу руския агресор.

Изводите от тези забележителни пътувания – Ники пътува, но Николай Денков е безполезен министър- председател! Също толкова, колкото беше и Кирил Петков!, пише в заключение Адемов.

От Фейсбук профила на евродепутата Асим Ахмед Адемов



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ