Успяхте ли да познаете кой е Лучано в Капките? Днес става на 53 години и изуми цяла България

Екранна снимка (6649)

Наско Пенев от легендарната група БТР е рожденик днес. В момента той се изявява като участник в шоуто за имитации „Като две капки вода“, дори излезе на първо място във втория лайв на предаването с имитация на Лучано Павароти. На тази своя победа се учуди самият той, тъй като всички очакваха Влади Зомбори да е отново на върха с блестящото си представяне в образа на Адел, предава Vihrogon.

Зрителите също не очакваха точно този резултат, предвид оценките преди това на жури, участници и фенове.

Зомбори е победителят тази вечер недостижим ! С цялото ми уважение и към всички участници, които се представиха добре!

Аз също се обърках в сметките, но и двете изпълнения ме докоснаха и понеже не съм похарчила и левче ми е все тая. Браво на Наско Браво и на Зомбори.

Поздравление Насе! Публиката беше затаена! Имаше сълзи в очите, докосна душите ни! Заслужена победа на лайфа!

Много обичам и уважавам Наско. Изпълнението му на Павароти беше страхотно, но за мен победител и в този лайф е Владо Зомбори. Той беше фантастичен и над всички останали.

Самият Наско беше изненадан, че той спечели при положение, че от журито и публиката най-високите оценки бяха за Зомбори и той е по- добрия! Наско се справи също много добре, но истинския победител е ЗОМБОРИ!

Ярка следа остави на сцената и Панайот Панайотов в образа на Тина Търнър. Заслугата обаче не бе на блестящо изпълнение, а по скоро обратното. От глас през танци и не на последно външен вид изуми публиката и накара всички да се превиват от смях, но уважително.

Показателно бе изказването на Фънки:

За пеенето няма да говоря въобще, а и не ме интересува особено. Чудя се за какво да се хвана. Опитът с танца беше пълен с позитивизъм. И той не се получи много, но слава богу изкарахте докрая.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ