Славчо си отиде като иконом на Стоичков! Панайот един ден ще го погребат като шут на Магърдич

1

Починал е Славчо Пеев! Знаменит актьор, а за мен – и голям локомотивец. Паметни години от славни „червено-черни“ победи ни свързваха…

Тъжно ми е! И че го няма, и че си отиде окепазен. За младите Славчо не е актьорът, когото ние знаем. За тях той е онзи, тъпия иконом на Стоичков от рекламите на братя Папазки.

Така един ден ще си отиде и Панайот Панайотов. Жив и здрав да е, да ни надживее. Но живот ли е това неговото след вчера? Да те изкарат на 72 години пред цяла България гол по рокля, да ти увиснат кожите в ефир… Да го е срам журито дума да обели, защото се чувства съучастник в поругаването на една легенда!

Снощи пуснах коментар в страницата си за случилото се. Малеее, като се разкоментираха… Ама Панйот Панайотов сам излязъл на сцената, ама взел хонорар, ама никой не го е карал. Така е. Но и не е така. Защото, когато тези с парите изкушават някоя национална икона, трябва поне да му запазят достойнството. Не да го приключват!

Хора, Панайотов е на 72 години! Имате майки, бащи на тия години вкъщи. Те са едни малки деца, които искат всичко. И са готови да приемат всичко. Затова дори вие внимавате какво им предлагате. И ги пазите от всичко останало. Така трябваше да направят с великия певец и магърдичите.

Панайот е изпял едни от най-хубавите, най-великите български песни. И не заслужаваше артистичния край, определен му от академика по гавра с хора Магърдич Халваджиян. Край с образ на грозно, голо старче….

Народите, които уважават звездите си, уважават себе си. В Англия никога няма да качат Елтън Джон по увиснали меса на сцената. Във Франция Ален Делон никога не бе слуга, на когото и да е. А у нас? Изагвирхме се с Панайот Панайотов, унижихме Славчо Пеев…

А, да, и онзи червен връткалник Мартин Захариев снима Лили Иванова по цици на дърти години. Такива са ни хората с парите. И тъжен е края на великите българи, затиснати под тези пари.

 



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ