Срам и позор! Гатьо скочи на бой на младок в Хелс Китчън: Момче, унижаваш ме! Ще ти счупя…

гатьо

В снощния епизод на кулинарното предаване Хелс Китчън Пеньо Гатевски, по-известен като Гатьо, прекрачи всякакви граници.

Гатьо, когото зрителите добре познават от „Игри на волята“, този път избухна срещу младеж от синия отбор. Наложи се дори шеф Виктор Ангелов да се намесва в разгорещената ситуация, която аха да прерасне в бой!

Раздорът тръгна, след като младият Керан заяви пред всички, че познава Гатьо като „амазонка от „Игри на волята“, а думите му подействаха като червено на бик на Гатьо, който не се поколеба и моментално го заплаши:

„Момче, ще ти счупя зъбите! Това за мен е обида и унижение. Все едно да ми кажат, че съм обратен“, избухна той, демонстрирайки за кой ли път отсъствието на каквото и да е било чувство за хумор. Припомняме, че в „Игри на волята“ на Гатьо му се наложи да мине в отбора на Амазонките, но през цялото време така и не успя да се примири с това, защото се бил приемал за гладиатор.

Гатьо привика Керан, за да се саморазправи с него, но Георги се намеси и започна да брани колегата си. Гатьо, който е военен обаче, се нажежи още повече и директно скочи на бой.

„Шегувате ли сее?! Момчета, адреналинът долу!“, скочи веднага шеф Ангелов, който се обърна към Гатьо с думите: „Стига, душа! Това е несериозно, тук се забавляваме.“

Така страстите утихнаха преди да се е стигнало до меле, което щеше да бъде първото в историята на кулинарното шоу, а ситуацията се размина само със словесен бой, пише Blitz.bg.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ