Деси Стоянова разкри собствен провал: Много съм зле! Дори редакторката ме попита какво гледа

деси стоянова, петър дочев

Деси Стоянова призна без капка свян, че е кръгла нула в танците, докато коментираше снощното отпадане от „Денсинг старс“ на Серафим и Таня.

Тя определи себе си като по-крайно начинаеща в това отношение и дори признанието на нейния екранен партньор Петър Дочев, че е едно стъпало над нея, не я трогна.

Водещата на „Преди обед“ продължи темата за срама, като потвърди, че е много зле с танците, и Калоян Иванов, който е един от менторите в „Денсинг старс“, бил така великодушен леко да й помогне, предава Петел.

Двамата се срещнали след ефир и той й показал основните стъпки във фокстрот и джайв, тъй като знаел, че вечерта ще се танцуват в танцувалното шоу по бТВ.

Започнахме с фокстрот и продължихме с джайв, и когато се качих в офиса, фокстротът вече беше изтрит и остана малко джайв, който се опитвах да покажа на колегите си, разкри Деси.

След като направих първите стъпки, главната редакторка ме попита какъв е този танц. Аз й казах фокстрот, а тя каза, че й прилича на сиртаки, описа собствения си провал Деси Стоянова.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ