Топастроложка каза къде е изчезналата 17-годишна Ивана: Крие се! Няма намерение да се върне

ивана

Изчезналата преди осем дни Ивана от Дупница се крие при гадже и ще бъде открита до десетина дни. Това показват звездите и планетите на топастроложката Йорданка Игнатова, която специално изготви астрологична карта, след като 17-годишното момиче изчезна, предава България днес.

Ивана се крие и не е далеч от местоживеенето си. Вероятно е извън града или в посока югозапад. Това показва астрологичната карта на Ивана, която е представена от зодиакалния знак Козирог с управляваща планета Сатурн в знака Риби и планетите в нейното поле – Марс, Венера, Плутон и точката Локус Фортуна в знака Водолей. Сатурн, който се явява Ивана, е в трети дом в знака Риби.

17-годишната дупничанка няма да се върне доброволно, обяснява астроложката, защото Сатурн е в близък аспект със Слънцето – изгорен от осми дом.

Ивана е при приятел, с когото имат любовна връзка. Крие се там и няма намерение да се върне. Към този извод насочва последният аспект на Луната, който е бил с планетата Уран в неин пети дом – приятел. Уран е в знака Телец, а планетата Венера е в съвпад с Марс, които са в нейното поле. Друго, което показва изготвената от Йорданка Игнатова астрологична карта, е нещо, което вече се знае. Ивана е с психологични проблеми, които са оказвали влияние на взаимоотношенията й със съучениците й от доста време.

Планетите обаче показват на астроложката, че има светлина в тунела. Ивана ще бъде открита чрез интернет връзките й или чрез мобилния й телефон.

„Няма да бъде лесно открита, но чрез обяви и разпространяване на нейни фотоси ще се стигне до нея. Пък и там, където се е скрила, този, който я покрива, трябва да разбере, че носи съдебна отговорност. Вероятно самият той не е особено наясно със ситуацията, в която се е забъркал“, пише Игнатова. Астроложката уточнява, че тъй като телефонът на Ивана е намерен в училището й, то тя ще бъде открита, когато бъдат разкодирани стари разговори, които ще насочат разследващите къде може да се крие.

Изчезналото момиче ще бъде намерено до десетина дни и по-добре е този, който я е приютил, да я предаде или да съобщи, че е при него, категорична е топастроложката Йорданка Игнатова.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ