Дарин отново втрещи ефира, Гала онемя: Полото сякаш си го откраднал от моя гардероб

дарин

Едно от нещата, които правят Гала една от най-големите звезди на българската телевизия, е талантът за избор на визия според случая.

На 1 март водещата на „На кафе“ даде пореден пример как се прави това. Гала се появи в студиото с ансамбъл, който е модерната версия на българската народна носия. Той беше съчетание от сукман и кафтан, които бяха богато украсени със стилни шевици. Макар изпълнението на дрехите беше стилна интерпретация на старовремското традиционно българско облекло. Дори и златните чехли, с които завършваше тоалета, са подходящи, ако бъдат поставени в контекста на народните приказки.

Че Баба Марта може да е и нетрадиционна, се видя още в началото на предаването, когато човек от екипа на „На кафе“ получи специална синя мартеница, защото бил фанатичен последовател на ФК „Левски“ и не носил никога „цесекарско“ червено, пише Vihrogon.

Журналистката Кристина Патрашкова специално настоя Гала да покаже модерната си носия. „Много съм етно“, каза със задоволство водещата. Но не само тя получи поздравления за вида си в първото мартенско издание на „На кафе“.

Актьорът Дарин Ангелов се появи в лъскаво поло тип „ризница“. Решението е определено смело, защото дрехата е отвъд утвърдената граница какво е нормално да носи един мъж. Дори Гала се пошегува, че дрехата сякаш е открадната от нейния гардероб.

Дизайнерските решения в предаването могат да бъдат определени и като провокативни. Истината е обаче, че точно на празник като Баба Марта е чудесен повод да се покаже, че традициите са нещо живо и променящо си и трябва да се обновяват.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ