Скръбна вест! В болница почина легендарният DJ Балона, дал дал хляб на десетки млади свои колеги

c6f6054fcbee314daf24520e8dd79a9b

Почина легендарният ди джей Балона, съобщава BulNews. От известно време той се бореше с коварно заболяване.

През последните дни той беше настанен в Онкото, където лекарите направиха всичко възможно да му помогнат.
Валентин Стоянов, както се казваше ди джей Балона, си отиде от този свят на 69 години. Той бе първият човек в историята на Враца, който започва да пуска музика за забавление. Страхотен ценител на изтънчения изказ, на хубавата напитка и качествената храна. Истински бохем.

През изминалите десетилетия по време на своята работа той е бил свидетел на впечатляващи случки, но никога не си позволи да разкаже за тях. Беше създал едно отбрано общество от приятели, с които играеше белот, черпеха се и си говореха на злободневни теми в неговото магазинче на пл. „Родина“. Имаше дългогодишна традиция представители на различни слоеве на обществото след края на работния ден да се отбиват при него, за да се насладят на неговите коментари за живота. Никога не е казал една крива дума срещу когото и да е било.

Смело може да се каже, че цели поколения са израснaли с музика, пускана от ди джей Балона. Враца за пореден път загуби една от емблематичните си личности, които даваха очарованието на града. Той може би бе най-популярният ди джей в България, дал хляб на десетки млади колеги.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ