Милена от „Ергенът“: Истина е! Три пъти бях на прага на смъртта

ергенът, милена

Моделът и инфлуенсър Мартина Симова, изкусителната Шермин Метушева, пожарникарката Габи Найденова и психологът Ивелина Георгиева отпаднаха от надпреварата за сърцето на Алек Младенов, след като не получиха цвете от новия „ерген“ на България по време на двете Церемонии на Розата, състояли се тази седмица в най-романтичното риалити в родния ефир.

Напред в надпреварата продължават 21 очарователни дами. Зрителите станаха свидетели и на първата индивидуална среща в третия сезон на „Ергенът“. Алек отведе избраницата си – Екатерина, на вълнуваща разходка из най-красивите кътчета на Родос, а усамотението им продължи необичайно дълго – цели 48 часа. „Ергенът“ успя да „скъси дистанцията“ и с още една от претендентките за неговото сърце – Маги, с която споделиха изключително чувствен момент в градината на имението. Силно впечатление на Алек направи и борбената Милена, която намери сили да му се разкрие душевно и да му сподели, че три пъти била на прага на съмртта заради сериозно хранително разстройство. Заради тормоза на съучениците си, тя развила анорексия, а лекарите директно казала на майка й, че не знаят дали ще живее. Думите били изречени от момичето, което днес е загърбило тази трудна част от живота си, съобщава Hotnews.bg.

Зрителите научиха и голямата тайна, която пазят две от участничките – Габриела и Памела, а именно, че са сестри. Те обаче не смятат да разкриват истината, поне засега. Имението на любовта пък бе разтърсено от грандиозен скандал, след като Християна открито обвини Силви във „вещерство“. Юристката бе отлъчена от вечерния коктейл, а това стана повод по време на Церемонията на Розата тя открито да разкрие на Алек, че почти всички в къщата са се настроили срещу нея.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ