Никол Станкулова унижи Дарко на На кафе: В главата приличаш на ананас! Ходи на фризьор

никол

Никол Станкулова се върна с гръм и трясък при Гала. Синоптичката на Нова телевизия се завърна като у дома си на панела на „На кафе“, където преди беше постоянно присъствие. В момента тя няма други големи изяви, освен прогнозата за времето и се яви в ефир пренавита да направи запомняща се изява, предава Vihrogon.

Никол от самото начало се изфука как не пълнее от нищо, а Гала даде разрешение на зрителите да я мразят по този повод. Жоро Блажев пък счупил молива на синоптичката, която обичала да го ръга в рамото с него.

Станкулова набързо се разправи с Дарко Ангелов, като му каза, че в главата прилича на ананас. Никол обаче се развихри най- много в т.нар. весели дебати, в които темата беше „за“ и „против“ фризьорските салони.

Синоптичката се хвърли в темата, сякаш това е смисъла на живота. Станкулова директно атакува Китодар Тодоров и Дарин Ангелов да ходят поне 2-3 пъти в седмицата във фризьорския салон и да оставя по 50 лева.

Актьорите взеха да изчисляват колко е това на месец. “400 лева, много бавно смяташ”, унижи ги Никол.

Тя заяви, че ако мъжете правят това за жените си, няма да имат проблеми и скандалите с половинките им ще спрат. Гала тотално подкрепи старото си протеже. Дарко и Китодар усетиха, че няма смисъл да противоречат на разбеснялата се Никол.

Синоптичката пък директно уязви Дарин за вида му. “Въпреки че си тръгнал така сутринта, вярвам, че си искал да изглеждаш добре“, надсмя му се Никол.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ