Удариха дъното! Участници в „Един за друг“ не знаят кой е Вазов, оправдават се със стрес

един за друг

От десетилетия синоним на глупост в България е участието на Златките в „Биг Брадър“.

Двете плеймейтки не можеха да отговорят на най-елементарни въпроси от обща култура, но след вчерашния епизод на „Един за друг“ нов тъпомер бе счупен в национален ефир. Участниците не успяха да отговорят на елементарни въпроси като „Кой е патриархът на българската литература?“ и „Кой е авторът на Хари Потър?“. Въпросът „През кой век България влиза в НАТО?“ (присъединяваме се към пакта на 29 март 2004 г. б.р), получи следния забележителен отговор: XIX век! Конфузът бе излъчен нарочно на 3 март и вече предизвиква страшна дискусия в социалните мрежи.

„Положението е плачевно, срамно дори, че го дават на връх празника! А най-неуките, най-сърдити и се оправдават със стрес…. Вместо да сведат със срам глава“, коментира зрител. „Те наистина са хубави млади хора, но жалко, че много от тях не показаха знания и то на елементарни въпроси, много се изложиха,явно са изпуснали много уроци в училище“, гневи се друг на Фейсбук страницата на предаването, съобщава Hotnews.bg.

Младата двойка Кристина и Емилиян от Добрич са първите елиминирани участници в сезон 5 на “Един за друг”. За тях гласуваха най-близките им хора във Вилата на любовта, но Венци и Михаела от Перник получиха по-висок вот на доверие и шансът да продължат своето любовно приключение.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ