За първи път в България: Номинирани за Грами на Hills of Rock 2024 в Пловдив

Bring Me The Horizon

BRING ME THE HORIZON ще са вторият хедлайнерът на Hills of Rock 2024 в Пловдив на 26 юли.

С номинация за Grammy и току що спечелена награда BRIT за най-добра алтърнатив/рок група, с над 5 милиона продадени албума глобално, aрмия от фенове, разпродадени турнета в цял свят, мултиплатинените BRING ME THE HORIZON идват за пръв път в България, когато са на върха на славата.

Започналите като непретенциозна deathcore група от Шефилд, BMTH не просто достигат световен успех, а го правят със замах, като се превръщат в една от бандите с най-силно въздействие върху цяло поколение фенове и изпълнители в различни музикални жанрове и буквално пренаписват определението за това какво означава да бъдеш част от модерната метъл сцена. Оли Сайкс и компания не само излъчват необуздана енергия и предлагат зашеметяваща сценография, анимация и пиротехника на живо, звукът и продукцията им преосмислят жанра.

Фенове на експериментите в музиката, BMTH си колаборират предизвикателно с поп звезди като Ed Sheeran, с екстремни артисти като Dani Filth от Cradle of Filth, дори включват и български фолклорни мотиви от народната песен „Ерген Деда“ в един от най-успешните си сингли Parasite Eve.

Ангажиментът на Fest Team е да продължи да предоставя най-доброто от международната и българска музикална сцена, гарантирайки на публиката вълнуващи и незабравими моменти по време на събитията си с артисти и изпълнения на световно ниво.

Така, към вече обявените КoЯn, Spiritbox и Loathe за първия фестивален ден на HILLS OF ROCK, 25 юли, към най-големия български фестивал за рок и метъл музика, се присъединяват и сензационните Bring Me The Horizon като хедлайнери за 26 юли.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ