Родителите на Ивана с нови разкрития по случая: Ядосали са я, имала е заплахи в училище

ивана

Нямаме нова информация. Искаме да благодарим на всички, които се включиха. Призоваваме всеки, който види Ивана, да подаде сигнал. Това заяви майката на изгубената 17-годишна Ивана в Дупница пред Нова тв.

„Предполагаме, че нещо се е случило. Може би е била ядосана. Поискала е да ми се обади, но не успях да помогна на детето си. Телефонът ми даваше заето. Това е било установено от полицията. Случайна жена пред Военна болница, Ивана е дошла, аз говорих с класната, която е искала да отида и да й взема раницата и якето“, разказа тя.

„Ядосали са я и е искала да си тръгне. Имала е заплахи за самостоятелна форма на обучение“, допълни баща й.

„Посещавали сме лекар, но все още не е диагностицирана официално. Не мога да предположа какво става със снимката в профила й. Киберспециалистите трябва да преценят. Тя има дрехи на Мики Маус, но не мога да съм категорична. Правеше си клипчета за „Тик-Ток“. Някакво момче й се е изплюло на косата, но аз не съм взела необходимите мерки. Якето й беше намерено, нейно е. Изчезвала е за 2-3 часа, на гарата в Благоевград. Отидохме тримата заедно и тя се отдалечи. Споделяла е за проблеми в училището, за любовни проблеми не е споделяла“, каза майка й.

Бащата на Ивана сподели, че е говорил с директорката преди време, след като Ивана е имала проблеми в училище, но твърди, че мерки не са взети категорично и детето му е продължавало да бъде тормозено в час.

„Ако детето или някой около детето ни гледа, нека я върне. Никой няма да й се кара, няма да има последствия“, сподели жената.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ