Смразяващ случай на домашно насилие, какво се случва с насилника?

domestic-violence

Пловдивчанка с четири деца отнесе побой от съпруга си, полицията го арестува.<
Теменуга станала жертва на насилие на 2 март. На следващия ден, след като е с изкарано медицинско, подава сигнал в полицията и се стига до задържане. Жената работи като миячка в ресторант, за да изхранва децата си. Била пребита от съпруга си след смяната. В УМБАЛ "Св. Георги" констатират счупено ребро. От Шесто РУ потърсили адвокат от новооткрития център за безплатна помощ за жертви на насилие. 
<"Освен по този състав – причиняване на лека телесна повреда в условия на домашно насилие, има повдигнато още едно обвинение за блудство спрямо детето си, тепърва ще се събират доказателства и за закана с убийство", обясни адв.  Марияна Чечкова, която е поела случая.

Тя сподели, че се е сблъскала с големи трудности при опита си да съдейства за настаняването на Теменуга и децата ѝ в кризисен център. В крайна сметка мисията се увенчава с успех.

Към момента 48-годишният насилник е оставен за постоянно в ареста с определение на магистратите от Районния съд в града под тепетата. Вероятно ще обжалва пред Окръжния съд.

Потърпевшата се надява да не бъде освободен от ареста. Твърди, че не й посяга за първи път и се страхува да не осъществи заканите си за убийство. Освен това, Теменуга се страхува и от близките на 48-годишния мъж, които са я прогонили от дома й. 



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ