Любопитно! Котарак-библиотекар умили пловдивчани

котарак-библиотекар в Пловдив

Котаракът Жоро живее от години в НБ „Иван Вазов“ в Пловдив, като той е обичан и от служителите, и от читателите. Всеобщият любимец обаче е пред угрозата да бъде изгонен. Причината – оплаквания към ръководството от някои от посетителите.

Поради това пловдивчани организират петиция в негова защита, за да продължи да обитава най-голямата библиотека в Пловдив.
котарак-библиотекар в Пловдив
„Този Кот живее в Народна библиотека „Иван Вазов“ Когато времето е хубаво излиза и навън! На никого не пречи, нито има неприятна миризма в залите с книги! Някой се е оплакал от присъствието му и в момента се събира петиция дали да остане или не! Всеки който има желание, моля да даде подписа си в библиотеката“, пише организаторът на подписката в интернет.

До  този  момент над 1700 души са подписали петицията, а хората призовават всеки, който желае да се убеди колко е добър Жоро да отиде на място и да се запознае с него.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ