Буйстващ пияница, потрошил хотел, отърва кожата

полиция

Споразумение за глоба в размер на 800 лева договори 57-годишният мъж, потрошил част от обзавеждането на хотел в Хисаря при скандал със служителите. Той е признал вина пред Районния съд в Пловдив и е отказал делото да се гледа по общия ред.

На 19 февруари екип на полицията е бил насочен към хотел в Хисаря, след като от охраната се обадили на телефон 112 и поискали помощ за справянето с агресивен посетител. Щом пристигнали на мястото, униформените установили самоличността на мъжа – 57-годишен, във видимо нетрезво състояние. Той обиждал и заплашвал персонала. Вместо да прекрати неприемливото си поведение по време на проверката, той се държал по същия начин с полицаите.

Районният съд го е признал за виновен в извършването на непристойни действия, грубо нарушаващи обществения ред, но го е освободил от наказателна отговорност. Магистратите са одобрили споразумението, с което на 57-годишния му е наложено единствено административното наказание глоба.

Решението не подлежи на обжалване или протест.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ