Учителка шамаросала ученик за нарушаване на дисциплината

empty-school-class-interior-53679194

Ученик от пловдивско училище твърди, че е бил ударен от преподавател. За това сигнализираха медиите неговите родители. По твърдения на тийнейджъра, който учи в СУ „Найден Геров” в район „Източен”, в час по руски той извадил телефона си и започнал да снима видео за приложението Tik Tok.

Това била и причината преподавателката да посегне на ученика Ангел Иванов. По техни думи когато тя видяла непристойните действия на ученика- а именно да снима видео по време на час, се ядосала и му ударила шамар. Според родителите е нямало повод за подобни действия и не виждат нищо нередно в поведението на детето си.

От управата на учебното заведение заявиха, че не са запознати с подобен случай, както и че въпросният преподавател, когото родителите обвиняват, никога не би посегнал на когото и да е.

„Категорично отричаме да се е случило подобно нещо на територията на училището. Преподавателката е един изключителен човек и професионалист, който винаги помага и никога не би навредил на някого. Постъпва изключително отговорно спрямо работата си и винаги е насреща. До този момент нямаме нито едно оплакване за преподавателя, за пръв път чуваме такова нещо”, споделят те за г-жа Шошева.

Според тях става въпрос за провокация от страна на детето или родителите, като заявиха, че до този момент никой от тях не е потърсил контакт със служители от учебното заведение, за да сигнализират за подобен проблем.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ