Яко честитки от КАТ за шофьорите в Пловдив

payimage-450321

Общо 587 електронни фишове за превишена скорост са издадени по време на специализираната операция за обезпечаване на пътната безопасност, проведена от петък до неделя в Пловдив и региона, съобщиха от полицията.Нарушенията са регистрирани и заснети с помощта на технически средства на различни места – основни пътни артерии, големи кръстовища, както и в малки и отдалечени населени места. В рамките на контрола са констатирани и други 888 нарушения на Закона за движение по пътищата, за които са съставени 301 акта и 587 глоби с фиш.
Полицаите проверили 403 моторни превозни средства и 639 човека. Сред водачите четирима са били под въздействие на алкохол. Спрямо единия е взета 24-часова мярка за задържане в рамките на образувано бързо производство за шофиране с 1,4 промила. Останалите са получили административни санкции, след отчетени резултати от дрегера под 1,2 промила.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ