19-годишен зарибява деца с дрога около пловдивски училища

наркотици

Полицаи от пловдивското Шесто районно управление заловили 19-годишен дилър на наркотици край училище по време на спецакция, съобщиха от МВР.

Операцията се провела в края на миналата седмица. Младежът бил известен на служителите на реда и вече имал присъда за подобно престъпление. По време на проверка опитал да изхвърли над 8 грама синтетичен канабиноид и електронна везна със следи от същото вещество.
Младият дилър е задържан за срок до 24 часа. След доклад в Окръжната прокуратура, срещу него е започнато бързо производство.

Междувременно в ареста на районното управление попаднали и двама 42-годишни мъже, също познайници на криминалистите. На различни улици в квартал „Столипиново“ те били засечени да носят в себе си високорискови вещества. От единия са иззети 10 пакетчета хероин, а от другия – разфасовка със суха зелена листна маса, реагирала на синтетичен канабиноид.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ