Стойко Сакалиев обезумял от щастие: В очакване сме на още едно армейско

сакалиев

Стойко Сакалиев отново ще става баща! Бившият футболен национал и съпругата му Габриела са в очакване на първото си общо дете. Двамата са заедно едва от една година, но за това време вече успяха да се оженят и да си направят бебе. Стойко вече има един брак зад гърба си и дъщеря Любомира, която преди време се пребори с тежко онкологично заболяване. Новината за бременността на Габи е истински подарък свише за Стойко, който преживя много тежки моменти покрай болестта на щерка си. Един от големите любимци на феновете на ЦСКА не крие, че е силно набожен и е благодарен на Господ за всичко в живота си.

Сакалиев и съпругата му си направиха красива фотосесия с екипи на ЦСКА малко преди бебето да се роди. Габи вече е бременна в осмия месец и семейство очаква детето да се появи на бял свят през април. „В нашето семейство сърцата са червени!“, казва любимата на бившия нападател. „В скорошно очакване сме на още едно армейско“, добавя Стойко, който работи като администратор в ЦСКА.

Неговата жена е експерт по фитнес и хранителни режими. Габи не спира да тренира дори и с бебе в корема. Тя дори води курсове по гимнастика за бременни и нагледно показва на бъдещите майки как най-добре да се грижат за тялото си, предава България днес.

Сакалиев скоро ще навърши 45 години, докато половинката му е на 39. Това по никакъв начин не притеснява спортното семейство, тъй като и двамата са в перфектна форма и живеят здравословно. Габи също има две деца от друга връзка, които обожават Стойко. Именно те и щерката на футболиста бяха най-важните гости на сватбата през лятото, която беше на брега на морето в изключително тесен семеен кръг.

Стойко и Габи са влюбени до уши и постоянно показват обичта си един към друг. Наскоро жената изненада Сакалиев, след като го посрещна с децата на летището при прибирането на отбора на ЦСКА от Турция. „Решихме да ти поднесем най-ценния подарък, а именно всички да сме заедно. Сега щастието ни е пълно“, каза тогава Габи.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ