Гала нападна Ивайло и Христина от „Един за друг“: Не ви вярвам! Всеки е влязъл в шоуто заради това

гала

Водещата на „На кафе“ Гала беше неочаквано нападателна към отпадналите от „Един за друг” Христина и Ивайло. В предаването й те казаха, че излизането от предаването е било облекчение за тях и те като цяло си доволни от участието си.

Гала директно заяви, че не им вярва, защото всеки участник във формат е влязал, за да победи. След тази лека провокация, Христина призна, че е искала да играе още игри, защото са били супер.

Ивайло също каза, че е искал да спечели, но обстановката във вилата на формата е станала твърде „токсична и напрегната”.

„Това, което направихме във „Фермата“ е детски рожден ден в сравнение с това, което стана във Вилата на любовта”, коментира Ивайло. Както е известно, той е бивш участник във аграрното риалити на Иван и Андрей по bTV.

Ивайло пое инициативата в разговора с Гала и заяви, че толкова е стискал зъби в „Един за друг“, че си е счупил пломба. Той освен това подчерта, че не е казвал нищо обидно на никого.

„Този, който сипе обиди и епитети, е този, на когото му е беден речника“, заяви Ивайло, който пак използва случая да уязви враговете си от формата.

Гала пък разпита Христина как се е чувствала да има връзка с по-млад мъж.

„Аз също съм била в това положение“, призна Гала, цитирана от Vihrogon.

В отговор на това половинката на Ивайло заяви, че той доста е надраснал възрастта си и това прави семейството им балансирано.

„Никога не съм бил с по-млада жена от мен”, това пък призна Ивайло, като не можа да даде много ясно обяснение защо предпочита по-зрелите жени.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ