МВР с извънреден ход след мелето, в което загина 33-годишната Янита: Помогнете, издирваме…

171032548897107

Полицията издирва свидетели, които да помогнат за разследването на тежката катастрофа, възникнала по пътя Бургас – Средец на 9 март. След челен удар живота си загуби 33-годишната Янита Пепелянкова, а две малки момиченца останаха без майка.

„Призоваваме гражданите да позвънят на тел. 112 за връзка с полицейските служители, работещи по образуваното досъдебно производство“, апелират от ОДМВР-Бургас.

Тежката катастрофа в събота затвори движението в двете посоки в участъка край разклона за с. Черни връх. Янита Пепелянкова загина на място след челен сблъсък между два автомобила. Возела се е на предната дясна седалка на Ситроен C3, управляван от 53-годишната ѝ майка, предава Флагман.

В колата са били двете деца на загиналата – момиченца на съответно 5 и 8 години, които са откарани в УМБАЛ-Бургас. 5-годишното дете беше с фрактура на черепа, с опасност за живота, а 8-годишната ѝ сестричка – с комоцио. Утре двете момиченца ще бъдат изписани от Отделението по Неврохирургия в УМБАЛ-Бургас. Те още не знаят за трагедията с тяхната майка. Баба им, която е управлявала автомобила, е контактна, не е употребила алкохол.

Водачът на виновния за тежката катастрофа автомобил – 59-годишният Атанас Андонов от с. Константиново, няма тежки наранявания, но също бе откаран в болница. Тестван е за употреба на алкохол и наркотици – и двете проби са отрицателни.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ