Драго Драганов е безутешен, загубил е ,,втората си майка“: Осиротях! Беше истинска кралица

драго драганов

Драгомир Драганов е потънал в скръб и се е затворил вкъщи, алармират негови приятели. Причината за изолацията му от света била загубата на един от неговите кумири в цирка – акробатката Антоанета Романова от легендарната БГ трупа „Романови“.

„Тя ми беше като втора майка. Без нея осиротях“, не криел сълзите си Чая. Шоуменът и тв водещ, стартирал кариерата си като конферансие в цирка, написа и прочувствен некролог за покойната топ акробатка на родината, предава България днес.

„Светът на цирка помръкна! Още една светла душа отлетя към безкрая! Сиянието на една истинска кралица на българското изкуство остана завинаги спомен! Няма я вече сред нас прекрасната, ослепително красивата, добрата, искрената и сърдечната Антоанета Романова! Поклон и нестихващи аплодисменти в сърцето ми, скъпа Нети! Благодаря ти за обичта, топлината и щастливите часове!“, покъртен е Драганов.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ