Дойде и най-черната вест от мелето край Добрич: 5 са в критично състояние, вадят трупове от…

383044

Критично е състоянието на петима от осемте ранени при тежката катастрофа по пътя Добрич – Крушари, на 2 км в отбивката за село Росеново. Както по-рано съобщихме, при нея загинаха двама служители на Горското стопанство.

Те са пътували в служебен автомобил УАЗ, заедно с още петима работници. В момента в региона се извършват залесителни дейности, съобщиха за Про Нюз Добрич от Североизточното държавно предприятие.

В болница са и тримата пътници от лекия автомобил Мерцедес.

Петима от откараните в Спешното отделение на МБАЛ Добрич са с опасност за живота, в критично състояние. Имат тежки съчетани травми и множество счупвания. Те ще бъдат настанени в отделението по реанимация. Другите трима са в по-леко състояние.

Според първоначална информация от ОД на МВР катастрофата е в резултат на челен сблъсък. Ударът е бил толкова жесток, че от него единият автомобил е на две части, на 20 метра една от друга, от двете страни на пътя.

В момента служители на Регионалната дирекция „Пожарна безопасност и защита на населението“ разрязват УАЗ-ката, за да могат да извадят труповете на загиналите.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ