Андреа разкости шеф Ангелов, тръгна си със скандал: Държеше се ужасно с баща ми, позволи си да…

Image_17370717_40_0

Преживяването в „Хелс китчън“ беше най-ужасното нещо в живота ми.

Така в едно изречение Андреа описа гостуването си в кухнята на шеф Виктор Ангелов. Бившата на Кубрат Пулев е поканена за ВИП гост от продуцентите, но си тръгва със скандал и жестоко обидена.

„Ядене чаках час и половина, никой не ми каза нищо, казаха ни да стоим и само да чакаме. Храната не ставаше за нищо. Да не говорим, че липсваше салфетка, която да си сложа на роклята, за да не се изцапам“, започна разказа си Андреа.

Блондинката отива в компанията на родителите си. Според певицата шеф Ангелов се е държал суперарогантно със семейството си. Водещият на „Хелс китчън“ започнал да дърпа телефона на баща й.

„Господин Мастършеф-а (б.а така Андреа го нарича шеф Ангелов) нямаше право да прави това. Станах и се сдърпах с него. Накрая шеф Ангелов ме помоли за снимки. Чаках го, но той не се появи и аз си тръгнах. Пожелавам да това предаване да си оправи сценария и организацията. Когато каните гости, трябва да има точни и ясни правила. Да им обясните кога ще се случи всичко. А не просто да се чака. Пълни непрофесионалисти са в „Хелс китчън“. Повече никога няма да им стъпя“, зарече се Андреа, предава България Днес.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ