РАЗКРИТИЯ: Ето причината за касапницата край Добрич, оставила 2 трупа и 8 ранени

431202871_814446560722379_818056510878406233_n

Движение с несъобразена скорост е причината за тежкия пътен инцидент вчера край Добрич, в който загинаха двама души, а осем бяха ранени, някои – с опасност за живота.

На 13 март, около 13:25 часа е получено съобщение за възникнало ПТП по пътя с. Росеново, посока град Добрич, на около 500 метра преди кръстовището на пътя град Добрич- с. Крушари, информират от ОДМВР Добрич.

Инцидентът е станал на прав участък от пътя. Лек автомобил „Мерцедес“, управляван от 42-годишен мъж, поради движение с несъобразена с пътните условия скорост, навлиза в лентата за насрещно движение и се блъска в товарен автомобил „УАЗ“.

При инцидента на място загиват водачът на товарния автомобил, мъж на 55 години, и возещият се в същото МПС мъж на 50 години. Пътувалите в товарния автомобил трима мъже са настанени в реанимацията на МБАЛ Добрич в общо тежко състояние с множество травми и с опасност за живота. Другите двама пътници от уазката са настанени в МБАЛ Добрич за наблюдение с диагноза мозъчно сътресение, предава ПроНюз Добрич.

Водачът на лекия автомобил е настанен в реанимация на МБАЛ Добрич с опасност за живота, возилата се в „Мерцедес“-а жена също е в реанимация с опасност за живота, а момиче на 17 години от задната седалка в лекия автомобил е прегледано и освободено за домашно лечение.

По случая е образувано досъдебно производство.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ