Тони Стораро втрещи феновете си с признание: Да, това е истината за мен и жена ми

тони стораро

След като си „посипа главата с пепел“ публично, в национален ефир, Тони Стораро шашна с още едно признание И това бе за дългогодишната му партньорка, неговата съпруга Валя.

Известният певец никога не е крил суперлативите си за нежната си половинка. И е уверявал, че Валя винаги, при всякакви обстоятелства е стояла плътно зад гърба му, без да го предаде, нито веднъж.

Само че сега Тони Стораро „изплю камъчето“ като разкри, че той и Валя били братовчеди.

„Запознахме се с жена ми на басейн в Шумен. Там отидохме с друг мой братовчед. Той ми предложи да ме запознае с братовчедка, която аз не познавах. Харесах я още на мига, от пръв поглед. Само че тя се дърпаше, защото сме роднини“, връща назад лентата Тони Стораро.

За да има разстояние между тях, в началото Валя се обръщала към него с „братовчед“. Но той не искал и да знае, защото били далечни братовчеди.

Постепенно се сближили, започнали да си пишат любовни писма и така след време се оженили.

„Валя е жената на живота ми. Винаги е била зад гърба ми, никога не ме е предала. И бедни сме били, в една стая сме спали, гладни сме лягали, но тя е била плътно до мен“, доверява Тони Стораро, предава Шоу Блиц.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ