Веселин Плачков: Да, това е истината за мен и Мариана. Много пъти съм го правил

мариана попова, веселин плачков

„Много е плашещо да обичаш. Много пъти в началото съм бягал от Мариана“, признава Веселин Плачков. Популярният актьор за първи път осветява подробности от връзката си с поп звездата Мариана Попова, която прерасна в съжителство на семейни начала, скрепено с общи сценични изяви, две прекрасни деца и няколко домашни любимци, предава България Днес.

„Четири или пет пъти си тръгвах от Марианка в началото“, издаде екранният Левски. „Стоя един месец при нея и си тръгвам“, обяснява той. Като основна причина за това уморително и за двамата „иди ми – дойди ми“ популярният актьор посочва страха. На първо място – от самото влюбване в певицата. „И не мога, и не мога да направя нищо срещу тази любов“, спомня си Плачков. По думите му чувствата му били изключително силни. На второ място се тревожел, че „един влюбен мъж става слаб“.

„Ставаш слаб, ставаш зависим от човека, в когото си влюбен, и в един момент какво става? Ами ако този човек си тръгне? Как ще стане?“, връща лентата назад към някогашните си терзания актьорът.

Звездата от лентата на Максим Генчев за Апостола доверява още, че не е скривал страховете си от своята избраница. Но с времето към тях се прибавят и други, вече да не загуби партньорката си, превърнала се в неговото второ „аз“. „Аз съм й казвал: като остареем някой ден, да не е посмяла да си тръгне преди мен. Това ще ме съсипе“, опасява се Плачков.

Докато са още млади обаче, двамата се възползват от привилегията на възрастта си – да проявяват инат, да се посдърпват, да спорят за различни неща – и битови, и творчески.“С Марианка сме опаки. Спорим за различни неща – най-много за децата и животните. Мариана много ги обича, докато аз не искам вкъщи да имаме толкова животни“, посочва какво нарушава хармонията помежду им Плачков.

Филмовият Васил Левски пояснява, че за щастие лошото настроение им минавало много бързо. Плачков е категоричен, че било безумно интересно да се живее с жена като Попова. „Тя е цялата палитра на света за мен. Децата в един момент ще си хванат пътя. И оставаме само аз и тя“, казва любимият мъж на популярната изпълнителка.

Това, че Веселин е селско момче, а тя – коренячка софиянка, редовно ставало повод за шеговити сценки помежду им, които освежавали семейния живот. Последния път такъв етюд се разиграл по повод на стилната зимна градина на Мариана, която тя спретнала на терасата на дома им. „И тя я е украсила с едно пано с дамски токчета, малко в стил Мери Попинз. На мен пък ми подариха едни суджуци и като не намерих място къде да ги суша, ги окачих на токчетата“, разказва през смях известният актьор.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ