След 20 години брак! Дони към Нети: След снощи си казах, че въобще не съм те познавал

нети и дони

Дони прикова вниманието в социалните мрежи с едно признание, което прави тези дни за съпругата си Нети, което нямаше как да не предизвика реакциите.

Въпреки че са двойка от вече над 20 години, оказва се, че дори този период не е достатъчен за Дони, за да разбере нещо много съществено за жена си Нети. Нещо, което не се поколеба да сподели и публично, предаде Блиц.

Известно е, че Нети, която се занимава и с музика, и с актьорство, още преди години бе по-инициативната страна във връзката им, предлагайки брак на Дони пред всички на микрофон – по-точно на 27 март 2001 г. по време на церемония по раздаване на театрални награди.

Оказва се, че и до ден-днешен Нети продължава да изненадва съпруга си със своята дълбочина и таланти. Преди броени часове Дони сподели снимки от последния моноспектакъл на половинката си и написа нещо много любопитно:

„От 23 години живеем заедно и след снощи си казах, че всъщност не съм те познавал в такива дълбини, които извади в моноспектакъла „Глас“! Възхитен и очарован съм, мила моя!“, пише Дони в Инстаграм профила си.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ