Злати Йочев изригна срещу Цънцарова: Мария, ще е много спекулативно ние да кажем такова нещо

цънцарова

Имат ли право големите футболни величия Димитър Бербатов, Стилиян Петров и Мартин Петров да се сърдят след загубата на битката си за БФС? Спор по този въпрос избухна в ефира на bTV в понеделник.

Коментарът на спортния журналист Митко Тасев по темата беше, че тримата не трябва да се сърдят, че не са спечелили доверието на клубовете. Той призна, че т.нар. статукво в БФС им е приложило всички възможни хватки, за да не поемат те ръководството на съюза, предава Vihrogon.

Тасев обаче зае позицията „каквото-такова“ и заяви, че Бербатов, Мартин и Стенли не трябва да се сърдят и не бива да се отказват да работят за успеха на българския футбол.

„Ако те сега се оттеглят сърдити, ще излезе, че са искали само властта в БФС“, коментира спортният журналист.

Мария Цънцарова не се сдържа след този коментар и зададе на колегата си много остър въпрос:

„Чакай сега, не са успели да спечелят доверието на клубовете, или изначалното „раздаване на картите“ е свързано с раздаването на други стимули?“

В думите на Цънцарова определено се забеляза намек за корупция, която подозират и много футболни фенове. Въпросът й изправи на нокти колегата й Златимир Йочев. Той буквално изригна срещу нея:

„Ще е много спекулативно ние да кажем такова нещо, при положение, че екипът на Бербатов не оспориха избора”, подскочи той, явно усетил, че “непослушната” Цънцарова може да докара голяма беля на цялата bTV с подобни намеци.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ