Филип Буков изригна след думи на Илиана Раева: Имам си работа! Dancing stars сте ми временни

филип буков

Отпадането на Филип Буков и Ралица от „Денсинг старс“ остави в зрителите усещането, че красивият актьор беше наказан. Той не се появи в живото предаване, защото имаше представление извън столицата, което нямаше как да отложи. Танцът му беше излъчен на запис, предава Vihrogon.

Продукцията явно беше гневна от това, а Илиана Раева влезе в ролята на неин говорител. Тя съсипа с думи Филип и заяви, че когато си в „Денсинг старс“, целият ти останал живот трябва да мине на заден план.

Усещането, че актьорът е “посечен” точно заради това, беше масово сред зрителите, които заявиха, че сред танцуващите звезди има доста по-достойни за отпадане.

Самият Филип Буков пък буквално размаза Раева и нейните твърдения. Той се включи с коментар в страницата на шоуто във Фейсбук. Макар и с доста възпитан тон, той на практика заяви, че не му пука и ако за някои „Денсинг старс” е смисъла на живота, за него не е така.

Той освен това подчерта, че още при влизането в шоуто е дал датите, на които има представления и решението да е на запис е взето заедно с продукцията.

„Не мога да оставя колегите си актьори без работа, защото аз имам друг ангажимент. Зали, билети, зрители, техника, не мога да „махна с лека ръка“ и да кажа отивам в реалити формат. Dancing Stars е период в моя живот, а професията и колегите ми са завинаги“, това пише в коментара си Буков.

Тепърва ще се види колко са обтегнати отношенията между bTV и Филип. Припомняме, че той излезе преждевременно и от друг формат – „Сървайвър“. Тогава се оказа, че актьорът има здравен проблем, за който не се знаеше. Заради него Буков припадаше внезапно с истинска опасност за живота му.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ