Нинова унижи ПП-ДБ: Могат да ударят дъното на достойнството и морала. Днес ,,отново ще лазят“

payimage-562818

Според мен отиваме на нови избори. Това е нормалният край на един ненормален сговор. Тези хора ги събра страхът и алчността. Облякоха този сговор в евроатлантически целофан, който вчера се скъса. В поведението им нямаше нищо евроатлантическо. Това коментира пред медии в парламента лидерът на БСП Корнелия Нинова по повод сътресенията във взаимоотношенията между ГЕРБ и ПП-ДБ.

„Борисов се страхува за себе си и единственото, което иска, е да оцелее и да запази кожата си. Затова изгаря всичко наоколо – унищожи ПП-ДБ, изгори собствената си парламентарна група, изгори Мария Габриел, която някои наричаха царицата на шахматната му дъска, а тя се оказа поредната му пешка, която той движи и принуди да излъже“, допълни Нинова.

Тя сподели още, че ПП-ДБ са сътворили едно от най-големите предателства в най-модерната ни история, защото излъгаха хората от площадите.

Ние от БСП имаме моралното право да го кажем, защото само ние не се прегърнахме с мафията и се борихме с паралелната държава. Ако ПП-ДБ отново клекнат, това ще е дъното на човешкото достойнство и политическия морал, каза още тя, цитирана от novini.bg.

Нинова беше категорична, че от партията ѝ няма да водят разговори с ПП-ДБ за втория мандат, тъй като отново напомни, че този парламент е изчерпан и допусна, че „българските избиратели не бива да се подценяват и може да ни изнедат“.

Лидерът на социалистите посочи още, че вчера от ПП-ДБ са проявили характер, но прогнозира, че днес „отново ще лазят“.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ