Д-р Щонова не е на себе си! На Месечков му предстои тежка операция, оставането му в шоуто е под въпрос

месечков

Танцьорът Атанас Месечков, който е партньор на Неделя Щонова в предаването „Денсинг старс“, има фрактура на крака и продължаването му в шоуто е под въпрос. На последния лайф Атанас събра сили и танцува, макар изричната лекарска забрана.

Талантливият танцьор, който чака завръщането на „Денсинг старс“ цели 10 години, вероятно ще прекрати участието си. Предстои му тежка операция, пише България днес.

„Имам счупена костица между петата и глезена, сега съм малко упоен“, обясни стоически той. Това не попречи на народния танц, с който се представиха пред журито и зрителите с докторката. Но всъщност лекарите са твърдо против неговото участие във формата предвид здравословното му състояние в момента. Съветът им е да си почива поне 30 дни, след което му предстои операция.

Месечков е решил към момента да отложи почивката и операцията за след края на формата. Но е силно притеснен, че може и принудително да се наложи да остави д-р Неделя Щонова на друг свой колега.

Той не е аут от шоуто и продължава да танцува, когато на сцената се изисква повече танцьори. Но всячески избягва да се среща с Емануела и не говори добре за нея. Няма нищо против да му дадат нова звезда и да продължи напред в шоуто.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ