Близки на Мария Игнатова: Срам я е от Ивайло! Вече не го води никъде с нея

ивайло цветков нойзи, мария игнатова

„Срам ме е от Ивайло!“ Това признала тв водещата Мария Игнатова пред приятелки, разкри Intrigi.bg. Според изданието блондинката се срамувала да публикува постове с Ивайло Цветков-Нойзи си в мрежата заради пиянската му изцепка отпреди 4 месеца.

Факт е, че докато преди блондинката ден през ден пускаше видео сторита, снимки с мъжа си и разводняваше мрежата със сладникави любовни обяснения, сега няма ни вест, ни кост от голямата й любов с Нойзи!

Двамата не са разделени, нито скарани. Истината е, че тв водещата изпитва панически срам от Нойзи, разкриха близки до семейството. Марчето се чувствала толкова опозорена от половинката си, че се страхувала от коментарите на последователите си. „Мария знае, че ако пусне пост с Ивайло, в мрежата ще я съсипят от хейт. Преди обожаваше да се показва навсякъде с него, но откакто сгафи с алкохола, срамът е голям. Вече не го води никъде с нея“, разкриват близки до тв водещата.

Самият Нойзи също се срамувал от постъпката си. През последните месеци мъжкото му достойнство и самочувствие били смазани. Новите ангажименти на Игнатова като водеща на „Един за друг“ й докарвали 5 пъти повече доходи, отколкото журналистът изкарвал. Не стига, че Марчето го издържала, ами и сега се налагало тя да го вози всеки ден в малкото си Фиатче. Както вече писахме, съдът постанови условна присъда заради алкохолното му провинение, конфискува BMW-то му и му взе книжката за период от 12 месеца.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ