Извънредно! Убиецът Рангел Бизюрев вече е в Пловдив, текат тежки разпити (ВИДЕО)

payimage-620008

Рангел Бизюрев, който е обвинен в жестокото убийство на Митко Малинов от Цалапица, беше конвоиран тази сутрин от София в Пловдив.

Той кацна с полет от Мюнхен късно снощи и беше отведен в арест на НСО, предава Блиц. Рано сутрина Рангел Бизюрев беше докаран до ареста в Пловдив с бус на „Съдебна охрана“.

В момента той е на разпит. Очаква се Окръжна прокуратура-Пловдив да вземе постоянна мярка „задържане под стража“ на Рангел Бизюрев.

Очаква се той да даде подробни показания как е станало убийството на Митко. Замесени са и 19-годишните близнаци Борислав и Валентин Динкови, за които близките и майката на жертвата твърдят, че са съучастници в убийството.

Те в момента са обвинени от районната прокуратура само в укривателство. Заплашват ги до 5 години затвор.

Пред БЛИЦ майката на Митко – Атанаска Бакалова коментира, че иска и двамата близнаци да си понесат заслуженото и се надява Рангел Бизюрев да каже цялата истина: „Искам адекватни присъди и справедливост за смъртта на детето ми. Вчера станаха 8 месеца откакто беше убит“.

Очаква се днес следобед да бъде гледана мярката на Рангел Бизюрев.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ