Легален бизнес ли?! Вдовицата на Божанов се накичи с чанта за 20 бона, реди сълзи за мъжа си и…

payimage-620042

Гергана Божанова, вдовицата на Мартин Божанов-Нотариуса, днес подаде жалба в Софийския районен съд. Вдовицата загатна, че е била заплашвана, но отказа да разкрие подробности. Тя описала детайли в сигнала, който подала до районната прокуратура.

„Никой не говори, че убиха бащата на две малки деца. Едното бебе е на 3 месеца. Нищо няма да бъде разкрито“ – заявиха майката и съпругата на Мартин Божанов – Нотариуса.

По-думите на майка му, синът ѝ винаги е имал легален и законен бизнес. Имал 2 магазина и ресторант, който трябвало да се отвори. Работел от 20-годишен.

Бившата риалити героиня и корица на „Плейбой“ е с чанта „Шанел“, която струва $11 000 или 19 731 лева, почти 20 бона, пише Лупа. Дори и Николета Лозанова не носи по-скромни аксесоари. Интересно откъде Гергана има пари за една от най-скъпите световни марки. Дали е спестявала от майчинството си, или пък е от заплатата й като служител в ГДБОП?



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ