Емилия сама и на рождения си ден: Крие за раздялата с Башур, замазва със стари снимки

емилия

Вече няколко месеца фолк певицата Емилия мълчи за раздялата със съпруга си Жорж Башур. Тя не публикува общи снимки с половинката си, нито постове с обяснения в любов, както правеше преди.

Навръх рождения си ден тя опита да замаже липсата му с обяснението, че не обичал да се снима, но нито потвърди, нито отрече краха в отношенията им.

„Днес на рождения си ден се чудех дали да публикувам нещо за себе си реших, че не аз съм важна, важни са хората, които ме правят щастлива. Нямам снимки на всички някои от тях не обичат да се снимат и не искат публичност, но изнамерих някои от архива“, скалъпи поредната лъжа Емилия.

В поста си тя пусна няколко фотоса на децата си и едно на Башур отпреди година тогава, когато все още бяха щастливи заедно. Липсата на актуална снимка и съмнителните й оправдания, само потвърдиха подозренията за развод.

Двамата са си останали приятели и поддържат топли отношения, но чувствата и страстта помежду им отдавна са изчерпани. Именно това довело до решението за раздяла, пише Intrigi.bg.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ