Теди Москов се заяде в ефира на БНТ с Георги Любенов: Ти не си добре с главата щом работиш тук

москов, любенов

Вечно ироничният режисьор Теди Москов се подигра на звездата на БНТ Георги Любенов. Двамата проведоха забавен разговор за абсурда в театъра, след като Москов отказа да говори за същия в реалността ни. По време на диалога те си разменяха доста провокации.

В един момент Москов реши да се заяде с Любенов заради професията му.

„Не си добре с главата, щом работиш тук. Журналист не е интересна професия, въпросите са ти предварително написани“, нареди го набързо майсторът на комедията на абсурда.

Георги Любенов реагира със смях на шегата. Тя може би имаше връзка с абсурдния скандал в БНТ между водещите на сутрешния блок Симеон Иванов и Христина Христова. Преди дни те се изпокараха по зрителите и взаимно се пращаха на лекар да си прегледат нервите.

Теди Москов остави доста от любимите си „бисери” в ефира на БНТ в събота.

„Има хора без чувство за хумор и към тях трябва да се отнасяме като към инвалиди“, заяви той.

„Изкуственият интелект доказва как глупостта е по-висша”, каза по друг повод режисьорът. Москов вижда в него пример за оглупяването на съвременните хора.

„Мозъкът им толкова заспива, че без GPS не могат да се приберат вкъщи“, коментира той, цитиран от Vihrogon.

Режисьорът се самоиронизира и каза, че неговият навигатор се е развалил и не се е прибирал от много време, та помоли от екрана съпругата си Мая Новоселска до дойде да го прибере от телевизията.

Теди Москов обаче беше доста по- сериозен по темата, че Сатиричният театър му присъди награда за цялостно творчество на името на великия Георги Калоянчев.

„Аз събрах журито да проверя дали не са са объркали. Защото ако Калоянчев е един огромен дъб, аз съм само този, който може да поседне да си почине под неговата сянка“, заяви режисьорът.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ