Алгафари посочи голям срам за Киро и обяви: Дотук беше! На избори ще видят колко струват

payimage-605727

Призивът вече трябва да е „Дайте да не си държим на думата“. Това заяви пред bTV пиар експертът Нидал Алгафари по повод политическите трусове и изненади от последните седмици.

„1300 години живяхме без Асен Василев. Сега ще опрем до него ли накрая?“, попита той.

„Големият проблем е, че Бойко Борисов не си вдига телефона, когато му се обажда Кирил Петков. Започва да ми намирисва на някаква любовна драма. Не може да излизаш по телевизиите и да обясняваш – ама той не ми вдига, той не иска да се чуе с мен. Представете си как се жалва някой от републиканците в САЩ и казва – този там на Байдън не ми се обажда. Срамота“, отсече той.

Според него това е признак на слабост от страна на ПП-ДБ.

„Правителство няма да има. Дотук беше. Най-вероятно ще се отиде на избори. Изборите са красиво нещо. Нека се премерят електорално кой колкото струва“, заяви Алгафари.

„Със сигурност има нещо, което е малко по-голямо от личностите и партиите. Това най-вероятно е власт и пари. При следващи избори много ми е интересно на каква база ще стъпят ПП-ДБ. Анти-ГЕРБ вече е изтъркано, не става“, посочи той.

Експертът смята, че ПП-ДБ ще се най-губещите на изборите.

Според доц. Наталия Киселова, изтича времето за избори 2 в 1 и най-вероятно те ще се проведат отделно.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ