Майката на Митко с ново разкритие: В основата на зверството може да стои Яница Герджикова

димитър малинов 1

Кой удари Митко в лицето? Казаха, че Рангел е ударил няколко пъти с ъперкът в лицето. Ако той не го е направил, кой го е направил? Това попита майката на убития Димитър от Цалапица – Атанаска Бакалова, пред Нова тв.

„Ние не знаем цялата информация. Знаем, че Бизюрев не е удрял Митко в лицето. Настояваме близнаците да се водят съучастници в убийство. Единият присъства от самото начало, а другия носи кирки, лопати, за да бъде заровен Митко. Никой не се е обадил на 112. Те решават да го заровят. Митко има счупени зъби, кой ги счупи“, пита още тя.

Атанаска няма да спре да настоява всички компетентни органи да си свършат работата.

„Има противоречие, но трябва да знаят, че ще се борим докрай. За онези главочи, които коват закони, може да е укривателство, но за нас е съучастничество. И двамата са убийци, щом го викат, за да го претрепат. Това е измислено предварително, за да го утрепат“, споделя чичото на брутално убития Митко.

Атанаска Бакалова направи разкритие, което до момента не е било ясно.

„Митко си е пишел с Яница Герджикова и Борислав я е харесвал. Имали са пререкания, Борислав го е питал иска ли да й покаже тази снимка, но никой не знае за каква снимка става въпрос. Борислав харесва това момиче, но Митко си е пишел с нея и са имали тайна връзка. Обяснила съм всичко на разследващите“, сподели тя.

Според нея петима души са знаели за убийството на сина й и не изключва в основата на зверството да стои непълнолетно момиче.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ