Пеевски издаде грешката на ПП-ДБ, която ни прати на избори: Прекалиха! А най-смешното ще е…

payimage-620593

В случая е ясно, че отиваме на избори. Всичко друго, което се случва, е някакъв фарс и мъка. Няма смисъл. Нека запазят достойнството си всички и да видим какво доверие ще ни гласуват хората. Това заяви председателят на ДПС Делян Пеевски пред журналисти в Народното събрание.

„Г-н Борисов изключи втори мандат, а аз изключвам трети, ако дойде при ДПС.

Точно г-н Борисов да обяснява за близост с ПП е леко смешно. Близост имаме и с него, и с тях, 9 месеца работихме заедно всеки ден. Такива закачки – той е бил свидетел, но и аз съм бил свидетел на всичко. Най-смешно ще бъде, ако в кампанията се отричаме едни от други. Ще почне едно говорене кой на кой е близък и само да подчертая – интимно близки не сме“, каза още той.

Пеевски заяви, че ДПС е направило всичко каквото може, за да няма избори, но ПП-ДБ и ГЕРБ-СДС не успяха да се разберат, предава Блиц.

„Според мен ПП-ДБ изчерпаха всички възможности да не се отиде на избори. Те прекалиха с изискванията си, които са несъразмерни за тяхната тежест“, заключи той.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ