Близки на убития Митко: Пуснат ли на свобода близнаците, сами ще раздадем справедливост

атанаска бакалова

Ще протестираме до дупка, ако днес съдът пусне близнаците от Цалапица от ареста. Това коментира пред журналисти майката на зверски убития Митко Атанаска Бакалова, предаде репортер на „Марица“.

Тя сподели, че най-големият й страх е именно освобождаването на Борислав и Валентин Динкови. Чичото на убития младеж каза, че ако бъдат пуснати или пък участниците в зверството получат нищожни присъди, сам ще раздаде справедливост.

Майката коментира, че има сериозни разминавания между показанията на близнаците и на Рангел Бизюрев. „Те хвърлят цялата вина върху Рангел. Три пъти си сменят показанията“, посочи Атанаска Бакалова.

Тя търси отговори на много въпроси колко всъщност са участниците в убийството, защо не са разпитани, защо Рангел не е разпитан от криминолози и психолози и други.

„Това е прецедент за България. Участниците в едно жестоко убийство да бъдат разделени единият в Районна, другият в Окръжна прокуратура“, каза още почернената майка.

Протестът пред сградата на прокуратурата продължава. След това протестните действия ще семроенесат пред Съдебната палата, където в 13.35 часа ще стартира разпоредителното заседание по делото срещу близнаците от Цалапица.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ