Труповете на Киро и Асен са отмъщението на добрия християнин Бойко Борисов

Рила - Рилски манастир - Бойко Борисов

Преди 2 години и няколко дни арестуваха Бойко Борисов. Надрусаният Киро Петков, пияният Бойко Рашков, една незадовоЛена и един Първан с козя брада решили, че така ще поставят началото на края на ГЕРБ. И ще превърнат Борисов в политически труп.

Още тогава ги предупредих, прадон, още тогава написах, че от тези четиримата само комунистическият следовател има представа с кого се захващат. И той го показа, когато изтрезня, шубето се четеше във всеки негов поглед. Даде да се роазбере, че трезвен никога не би си позволил това.

Днес всички разбраха, че Бойко Борисов бави, но не забравя. Написах го тогава, писах го 150 пъти. Битката на улицата е дала на Борисов онова, което не можеш да си купиш с диплом от Харвард. Улицата е научила Бойко не просто да води битки, а да ги печели.

И в такива битки е важно да сервираш отмъщението си студено. Да не знаят откъде и защо им е дошло. Както сега Борисов го сервира на Киро, Асен, Христо, Сульо, Пульо, Атанас и генерал Танас. В деня, в който се почувстваха всесилни, те разбраха всъщност, че са сенилни. Че не познават човека отсреща.

През 1997-а година на „Раковска“ взривиха джипа на Цветелина Бориславова. Беше в компанията на Бойко Борисов. Парчетата от стъкло нарязаха лицето й. 2 седмици по-късно шефът на „Ипон“ знаеше кой е поръчал бомбата. Отмъсти му след… 2 години. И много малко хора разбраха, че той го е направил.

Това имах предвид, като тръбях, че Борисов ще си го върне на тези, които поръчаха ареста му. И те ще страдат много повече, отколкото той в онази ветревита вечер в килията.

Няма как да не е знаково, че точно 2 години след ареста му той нареди да се свика извънредна пресконференция, на която стана ясно, че това правителство пада! Сега и завинаги.

Хубавото е, че този път не само Киро и Асен разбраха откъде им идва. Хубаво е, че всички разбраха. И от тук нататък едва ли някой в държавата ще се ебава с Бойко Борисов.

Защото става труп. Политически, но труп, като Киро и Асен.

Жертвите на отмъщението на добрия християнин Бойко Борисов!



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ