Унижена пред цяла България! Веси плакала след целувката на Емрах. Иска да напуска Dancing stars

емрах, веси

Красивата партньорка на Емрах Стораро в Dancing stars – Веселина Данева, е бясна след своеволията му и иска да напусне шоуто. Това разкриха пред Intrigi.bg хора от екипа на предаването.

По време на снощния лайф синът на Тони Стораро прояви невиждана наглост, като си позволи да я целуне на сцената без нейното желание. Още по време на репетициите на страстното танго Емрах разкри пред камерите, че трудно се въздържа и иска да я награби.

Самата Веси видимо няма симпатии към 22-годишния гамен и неколкократно обясни пред камерите, че целувка по време на танца няма да има. „Танцуващите набират страст и ярост, доближават се и се раздалечават, всеки път са на косъм да се целунат, но никога не се случва“, обясняваше Веси във видеото от репетициите.

В кулминацията на сцената обаче Емрах реши да не се съобрази с нея и я все пак я целуна. За всички беше очевадно неприятното чувство, което остави у партньорката си след края на танца. Тя не успя да скрие унижението и яростта, които изпитваше, и колкото и да се усмихваше пред камерите, в очите й се четеше гняв.

„По време на лайфа Веси едва успя да скрие сълзите си, но зад кулисите не се сдържа и се разплака. Тя не го харесва, но досега се опитваше да се държи професионално. След наглото му поведение сподели, че иска да напусне предаването“, разкриват наши анонимни източници.

Хора от обкръжението на Емрах пък признават, че подобно поведение е негова запазена марка. „Той не уважава мнението и личното пространство на жените. За него думата „НЕ“ не съществува. И когато една жена не желае да бъде с него, става още по-настъпателен, докато не получи своето“, разкриват негови познати.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ