Ергенът още я търпи, но Гонзо не! Новият шеф изхвърли от администрацията на БФС скандалната Виктория

виктория

След като новото ръководство на БФС, начело с новия футболен шеф Георги Иванов – Гонзо, встъпи в длъжност, първата работа била да се раздели с част от екипа на администрацията, включително и с една от най-коментираните участнички в тазгодишния сезон на „Ергенът“ Виктория Асенова.

Според източници, цитирани от „България днес“, представящата се за футболна мениджърка дама вече не била част от екипа. Засега тя не е коментирала дали тази мълва отговаря на истината или не. Наскоро пък публикува снимки от спортното събитие „Футболист на годината“, където е позирала с част от престижните купи, предназначени за победителите. Виктория беше секретарка на изпълнителния директор Борислав Попов и изпълняваше функциите на „мениджър футбол и социална отговорност“ в „Бояна“, а преди това отговаряше за фен-шопа на ЦСКА 1948.

Тъй като информацията, която „ергенките“ имат право да коментират, е доста оскъдна, тя най- вероятно скоро ще даде яснота дали в действителност е останала без любимото си място в БФС. Брюнетката обаче няма от какво да се притеснява, тъй като наскоро в разговор с фенове обяви, че има няколко проекта, които стартира, един от които е свързан с изработката на луксозни свещи.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ