Борисов посрещна важен гост в централата на ГЕРБ: Благодаря за подкрепата и доверието!

бойко борисов, д-р Валерс

За мен беше чест, в деня, в който фондация “Конрад Аденауер” чества 30 години в България, да посрещна в централата на ГЕРБ д-р Герхард Валерс, зам.-главен секретар на фондацията и ръководител на европейското и международно сътрудничество. Това съобщи в профила си във Фейсбук лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов.

Благодарих на д-р Валерс на първо място за доверието, което фондация “Конрад Аденауер” гласува на ГЕРБ, когато създадохме партията. Тази подкрепа и съвместното сътрудничество през годините ни помогнаха да изградим достойни политици, изповядващи ценностите на демокрацията. На тази база ГЕРБ се утвърди като системна европейска партия, която е стабилен и доверен партньор на международната сцена.

По време на срещата запознах д-р Валерс с политическата обстановка в страната, както и с процеса по подготовка на ГЕРБ за предстоящите избори за национален и европейски парламент.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ