ГЕРБ срина ПП-ДБ за „Балканския поток“: Обвиненията ви са жалки брътвежи на едни безсилни хора

герб

ПП-ДБ наричат проекта „Балкански поток“ – „Турски поток“ неизвестно защо. Ако имат намерение да правят разследвания на „Турски поток“ трябва да се обърнат към съответните органи в Турция. Крайно време е да се научат, че този проект се нарича „Балкански поток“. Това заяви депутатът от ГЕРБ Теменужка Петкова на брифинг, като отговори на критиките на ПП-ДБ, че газопроводът е построен в интерес на руския президент Владимир Путин.

„Това са жалки брътвежи на едни безсилни хора. Винаги когато нямат какво да кажат, те започват да говорят за „Балкански поток“. Лъжа е, че темата за „Балкански поток“ е присъствала на преговорите между нас. Тази тема беше поставена в последния ден, когато стана ясно, че всичко, свързано с преговорите, се проваля. Тогава те, един вид като заплаха срещу нас, решиха, че ще поставят темата със създаване на анкетна комисия във връзка с този проект. От наша страна беше заявено, че ние притеснения нямаме“, добави тя.

„Ако ще се замеряме с комисии, сега е един добър повод да предложим създаването на временна комисия, която да разследва всички факти и обстоятелства, свързани с изнесеното от журналиста Христо Грозев пред „Свободна Европа“. Твърденията, свързани с това, че по време на управлението на Кирил Пеков е имало корупция при износа на оръжие в България и тази тема се разследва в Украйна“, каза Петкова.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ