Мария Габриел: Ще изпълнявам длъжността си до последно! От полза на държавата е да няма безвремие

payimage-621089

От полза на държавата е да няма безвремие, но това не означава да бъдат претупвани неща или да няма яснота по отношение на следващите стъпки. Това коментира вицепремиерът и министър на външните работи в оставка Мария Габриел пред журналисти относно процедурите за назначаване на служебен кабинет.

Габриел участва в конференцията „20 години България в НАТО: Защото сме по-силни заедно“. Събитието е част от програмата за отбелязване на 20-годишнината от присъединяването на страната ни към Северноатлантическия пакт.

На въпрос дали би приела да е министър в служебното правителство, тя заяви, че ще изпълнява длъжността си до последния ден на сегашното правителство в оставка.

Относно изборите Габриел коментира, че МВнР, в рамките на своите компетенции, ще изпълни задачите си. „Ние трябва най-напред да получим заданието, за да го изпълним“, допълни тя, предаде БТА.



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ