Смела жена погреба ПеПетата: Екстремно нагли, безобразно нахални! Отвращавате народа

payimage-621300

Значи, ако беше Гюров, щеше да е велико, но понеже е Главчев, изборите щели да се фалшифицират. Наистина тези са рядко непоносими наглеци! Сега ще обживеем реформата, която тези хора сътвориха с Конституцията на България. И за да се измъкнат от собствения си провал, обясняват из медиите, че още не били завършили съдебната реформа. Или, чух и друга теза, ГЕРБ и ДПС са виновни, че са гласували реформата на едни наивници, за да ги оставят да проявят глупост и да загубят бъдещето си. Всъщност ПП/ДБ нямаха мнозинство за реформа, но решиха, че могат чрез американското посолство да притискат политическите си врагове, за да гласуват заедно промени в Конституцията.

Забележете, че ПП/ДБ искаха да направят промени срещу влиянието на ГЕРБ и ДПС в съдебната система, като използват самите ГЕРБ и ДПС. Бих казала, че това е изключително самонадеяно като тактика и носи изначално голям риск от провал. Няма да обръщам внимание на дилетантското изпълнение на конституционните промени. Обръщам внимание само на избрания подход – искаш от един политически лидер, който има огромен опит и е удобно разположен, да се оттегли и да предостави ресурсите си на своя политически враг, който отдавна е заявил, че иска да го ликвидира!

И единственото, на което разчиташ, е да се оплакваш чрез доноси в американското посолство, да просиш подкрепа, като в замяна предлагаш да решаваш всички задачи на външния фактор. Но дори и тази фантазна схема можеше да успее при известни обстоятелства, ако не беше същността на Кирил и Асен. Тя е неуместна за сферата на политиката, тези хора функционират в схеми, които подхождат на корпоративния свят, не на държавността. Наистина ПП/ДБ нямат спирачка! И това е страшно отблъскващо. Това ги руши. А не ГЕРБ или ДПС. Не знам как не разбират, че отвращават хората с тази екстремна наглост, с това безобразно нахалство. С ултиматуми няма да спечелят електорат.

От Фейсбук профила на журналистката Калина Андролова



За нас

7DniBulgaria.bg е най-новият сайт в портфолиото на 7 Dni Media Group.

Той обедини досега съществуващите регионални сайтове на групата, превръщайки се в национален такъв, за по-голямо улеснение на читателите.


КОНТАКТИ